به گزارش سایت دفتر مشق به نقل از ایرنا
شیرین بزرگمهر شامگاه پنجشنبه در حاشیه
اختتامیه چهارم ین جشنواره ملی تئاتر دانشجویی اردبیبهشت در دانشگاه دامغان در گفت و گو با ایرنا افزود: بسیاری از دانشجویان حوزه تئاتر در شناخت صحیح از این هنر دارای مشکل هستند که راهکار آن، مطالعه کتاب های این حوزه است.
وی اضافه کرد: اعتماد به نفس کاذب در بین دانشجویان یکی دیکر از مشکلات تئاتر دانشجویی است که در آن، دانشجویان خود را بی نیاز از مطالعه علوم جدید می بینند و این ذهنیت غلط منجر به ارائه یک تئاتر ضعیف می شود.
بزرگمهر تصریح کرد: دانشکده های هنر باید علاوه بر اجرای تئاتر در دانشکده ها، این اجراها را به صورت تئاترهای مختلف در بین مردم و در سطح شهر گسترش دهند.
وی در خصوص تمرکز زدایی تئاتر از پایتخت و حضور در شهرستان ها گفت: هیچ ضرورتی نسبت به تمرکز زدایی تئاتر و گرایش به شهرستان ها وجود ندارد اما می توان گروه های مختلف و قوی موجود در پایتخت را برای ارائه به شهرستان های متقاضی ارسال کرد.
بزرگمهر خاطر نشان کرد: شهرستان هایی که دارای دانشکده های هنر هستند باید هسته های تئاتر را در شهرهای خود بسازند و به سمت گسترش فرهنگ تئاتر گام بردارند.
وی اظهار داشت: هر شهرستان باید بودجه مشخص و کارشناسی شده ای برای هنر تئاتر در نظر بگیرد و با تبلیغ، معرفی و ایجاد فضای لازم، تئاتر بومی را با الگوهای شهر تطبیق دهد.
پژوهشگر تئاتر و کارشناس طراحی صحنه دانشگاه هنر تهران تصریح کرد: خلق تئاتر جدید، کیفیت بالای کار و مخاطب شناسی تهیه کننده تئاتر، با در نظر گرفتن ارتقاء دانش و فرهنگ مخاطب می تواند از موارد مهم در رونق اقتصاد تئاتر باشد.
به گزارش ایرنا، چهارمین جشنواره ملی تئاتر اردیبهشت دانشگاه دامغان به مدت 6 روز از 24 الی 29 فروردین در دانشکده هنر این دانشگاه برگزار شد.
شیرین بزرگمهر، سیاوش قائدی، فرهاد امینی، زهیر نادعلی زاده و میترا علوی طلب، پنج داور این جشنواره ملی بودند.
در حال حاضر بیش از پنج هزار و 400 دانشجو در 65 رشته و گرایش در دانشگاه دولتی دامغان تحصیل می کنند.
9856/7408