به گزارش سایت دفتر مشق به نقل از ایرنا
به گزارش
خبرنگار سینمایی ایرنا، فیلم مستند-داستانی «خط باریک قرمز» برای نخستین بار در سیوهفتمین جشنواره فیلم جهانی فجر با حضور برخی از مدیران تلویزیون روی پرده رفت.
رضا پورحسین - روانشناس بالینی و قائم مقام سیمای جمهوری اسلامی ایران که نامش در تیتراژ فیلم بهعنوان روانشناس و
مشاور اول درج شده بود در گفت و گو با خبرنگار سینمایی ایرنا درباره اهمیت تولید چنین آثاری، اظهار داشت: این فیلم مستند-داستانی نمونه خوبی از همراهی هنر و روانشناسی برای درمان است.
وی افزود: «خط باریک قرمز» از جنبه روانشناختی یک کار موفق و کلینیکال بود که نوع مداخله هنر و روانشناسی را در تغییر رفتار ناسازگار و به اصطلاح بزهکار نمایش میداد. از آنجا که فیلم مستند است، میتواند بهعنوان یک نمونه موفق برای معرفی تاثیر این روش در مراحل درمان مورد استناد قرار بگیرد.
قائم مقام سیمای جمهوری اسلامی ایران، ادامه داد: فیلم مسیر درستی را پشت سر گذاشته است، اینکه پس از طی مراحلی از درمان فرد کمکم به خودش بیاید و تغییر رفتار داشته باشد، روند درستی است.
پورحسین گفت: ما نمونه چنین کاری را در دانشکده روانشناسی اجرا کردهایم؛ با کمک روشهای درمانی یا تلاش برای شناخت، فرد به خودش رجوع میکند و نسبت به خودش آگاه وهوشیار میشود. با افزایش این شناخت و نگاه به خود و درون خود، پاسخهای فرد به محیط نیز تغییر میکند.
این روانشناس بالینی، خاطرنشان کرد: رواندرمانی و هدایت فرد برای رجوع به خود و تلاش برای تغییر نگاه او به شرایط درونی و بیرونی، روشهای مختلفی دارد و در فیلم «خط باریک قرمز» میبینیم که تئاتر به کمک این نوجوانان میآید تا از هنر و تئاتر برای خودشناسی استفاده کنند و روی مراحل تغییر و بهبود آنها اثر میگذارد.»
به گزارش ایرنا، «خط باریک قرمز» مستند-داستانی ساخته فرزاد خوشدست، چهارمین فیلم این کارگردان است که ساخت آن سه سال طول کشید.
فیلم داستان گروهی مجرم نوجوان است که با حضور یک مربی تئاتر در زندان، آموزش میبینند تا شاید بتوانند نمایشی واقعی را در دنیای خارج از زندان به روی صحنه ببرند...
محتوای اصلی خط باریک قرمز بر اساس آنچه در تیتراژ پایانی فیلم آمده، براساس روش درمانی سایکودرام طراحی و نوشته شده است.
فراهنگ**9246**