به گزارش سایت دفتر مشق به نقل از ایرنا
به گزارش
خبرنگار دانشگاه ایرنا، حسین میرزایی امروز (چهارشنبه) در همایش از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران اظهار کرد: شرایط تاریخی آموزش عالی ایران نیازمند مطالعه است. تاریخ آموزش عالی در ایران نشان می دهد که انتظارات زیادی از این حوزه داریم.
وی گفت: پژوهشکده ها نباید بر ستون استاد و پژوهشگر استوار باشند، به این دلیل که در دانشگاه دانشجو وجود دارد، اما بنای فعالیت پژوهشکده ها، اعضای هیأت علمی هستند و هر چه نشست های تخصصی و برنامه های پژوهشی در این مراکز بیشتر و با کیفیت تر باشد، پیشرفت بیشتری هم حاصل می شود.
رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با ارائه آماری از تعداد
دانش آموزان در سال 1301 شمسی، خاطرنشان کرد که بر اساس کتاب های نگاشته شده در سال 1301 شمسی، حدود 45 هزار دانش آموز در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان تحصیل می کردند، در حالی که ایران تنها 9 میلیون نفر جمعیت داشت. در واقع نیم درصد از جمعیت کل کشور دانش آموز بودند.
به گفته میرزایی، در حالی که انتظارات ما از آموزش عالی بالا است و شتاب زده هستیم، اما واقعیت های تاریخی و آموزشی ایران چیز دیگری را نشان می دهد. در دوران دارالفنون، تعداد مدارس و دانش آموزان اندک بود که نشان می دهد باید به وضعیت تاریخی خودمان توجه داشته باشیم و اگر به اتفاقات و ارقام این حوزه توجه بیشتری داشته باشیم متوجه جایگاه مان می شویم.
همایش از مدارس نوین تا دانشگاه در ایران امروز در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.
**9492**1584