به گزارش
خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، نیکنام حسینی پور مدیر عامل موسسه خانه کتاب ،این مطلب را در نشست مشترک مسئولان پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و موسسه خانه کتاب که به منظور آغاز همکاری دو مرکز و معرفی توانمندی های هریک برای یافتن زمینه های همکاری مشترک برگزار شد مطرح کرد.
او فراگیری و مردمی شدن حوزه های میراث فرهنگی، باستان شناسی، زبان شناسی و مردم شناسی را از اموری برشمرد که موسسه خانه کتاب می تواند با برگزاری جلساتی در این حوزه ها، رابطه میان پژوهشگاه و عموم را برقرار سازد.
حسینی پور تصریح کرد: خانه کتاب این امکان را دارد که رابط میان پژوهشگاه و ناشرانی که علاقمند به انتشار در حوزه میراث فرهنگی هستند باشد.
وی تأکید کرد: انتشارات در حوزه کودک و میراث فرهنگی مورد استقبال موسسه خانه کتاب است.
مدیر عامل موسسه خانه کتاب با بیان اینکه این مرکز آماده همکاری با پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در هفته کتاب، هفته پژوهش و هفته میراث فرهنگی است ، پیشنهاد داد :در هفته کتاب یک روز با نام کتاب و میراث فرهنگی نامگذاری شود.
بهروز عمرانی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، با استقبال از پیشنهادات ارائه شده به همکاری با خانه کتاب در حوزه ایران فرهنگی بر نقش حاکمیتی پژوهشگاه در حوزه میراث فرهنگی تأکید کرد.
او با ارزشمند خواندن انتشارات مشترک ، همکاری و پشتیبانی معنوی خانه کتاب برای پژوهشگاه به معرفی اطلس های ملی پژوهشگاه پرداخت و بر گسترش فعالیت های پژوهشگاه در حوزه های مختلف میراث فرهنگی اشاره کرد.
عمرانی در ادامه ارتباط میان مردم و میراث فرهنگی را بسیار حائزاهمیت دانست و شناساندن این حوزه به مردم از طریق خانه کتاب را ارزشمند برشمرد.
سید سعید میرمحمدصادق، معاون فرهنگی موسسه خانه کتاب نیز در ادامه این نشست گفت : برگزاری جلسات معرفی و نقد کتاب های منتشرشده درپژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و همچنین حوزه های مربوط به فعالیت های این مرکز می تواند ارتباط میان مردم و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری را بیشتر و محکم تر سازد.
او تصریح کرد: همچنین همکاری داورانی از پژوهشگاه در برگزاری هر چه بهتر داوری جایزه کتاب سال ارتباط میان این دو مجموعه را متداوم میکند.