به گزارش سایت دفتر مشق به نقل از ایرنا
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، کیانوش جهانپور افزود: همچنین برخی دیگر از کارخانه های تولید کننده شیرخشک برای ارسال محموله به مناطق سیل زده اعلام آمادگی کرده اند.
روز گذشته نیز مهناز خانوی مدیرکل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو ضمن بازدید از کمپ سیل زدگان استان گلستان، اعلام کرد: براساس بررسی های صورت گرفته از این مناطق، در زمینه شیرهای متابولیک، خوشبختانه ذخیره نوروزی که به منطقه ارسال شده بود هنوز پاسخگو است و اداره کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو پیگیر نیازهای موردی هست.
به گزارش ایرنا با آغاز فعالیت سامانه سرد و بارشی از هفته گذشته بیش از 300 میلی متر باران در گلستان بارید و ارتفاع برف در مناطق کوهستانی استان به یک و نیم متر رسید.
بخش زیادی از مناطق شمالی و غربی گلستان اعم از مزارع کشاورزی، راه ها، واحدهای مسکونی شهری و روستایی به زیر آب رفته و خسارت هایی فراوان به مردم این منطقه از کشورمان تحمیل شده است.
اجتمام*9185*1095